Hyresbostad.nu

Hitta lediga hyresbostäder.

Hyresbostad i Huddinge

55 m2 lägenhet i Huddinge att hyra

Segeltorp - 2rok - 5mån - 12.650kr/mån

Välkommen till ditt nya drömhem i hjärtat av Segeltorp!

Letar du efter en modernt utrustad bostad med närhet till både stadens puls och natur? Då kan detta vara det perfekta hemmet för dig. Här erbjuds du en trevlig lägenhet belägen i en eftertraktad del av staden, komplett med en balkong för avkopplande stunder. Lägenheten erbjuder en bekväm levnadsstandard, perfekt för både småfamiljer och yrkesverksamma.

Om hemmet

Denna charmiga lägenhet, om 55 kvadratmeter, har allt du behöver för ett komfortabelt liv. Med 2 välplanerade rum finns gott om plats för upp till 2 personer. Bostaden är utrustad med förstklassiga bekvämligheter som inkluderar ett modernt kök med diskmaskin, ugn, spis, mikrovågsugn och kylskåp. Tvättmöjligheter är enkelt fixade inom hemmets fyra väggar, tack vare egen tvättmaskin och torktumlare.
Obs omöblerad!!!

Du kommer även att uppskatta de tillhörande fördelarna som balkongen, hissen och ett cykelförråd. Inflytt är möjlig från och med den 20:e maj 2024, och du kan njuta av hemmet fram till den 20:e oktober 2024.

Område och kommunikationer

Segeltorp är en attraktiv förortsidyll där du har närhet till allt du kan önska. Ditt nya hem på Palissadvägen ligger bara en kort promenad på 580 meter från tunnelbanestationen Sätra på de röda linjerna, vilket ger dig snabb och enkel tillgång till resten av staden. I närområdet finner du också mysiga parkområden och närhet till vatten, vilket därm...